Restaurant a Granollers, Barcelona

Restaurant a Granollers, Barcelona

93913_113621_restaurante_granollers_barcelona.jpg

Benvinguts a la pàgina web de Pavepic, un punt de trobada en el qual el sabor és el gran protagonista. Obrim les portes del nostre restaurant a Granollers en 2012 i des de llavors ens hem convertit en visita obligada per a tots els que passen o viuen en la zona. Serà pel menjar?, per l'ambient acollidor i familiar?, pel bon servei que oferim?. Per descobrir-ho, hauràs de provar-ho.

93913_113622_barcelona_restaurante_granollers.jpg

Qualsevol moment del dia o de la nit és bo per apropar-se a Pavepic i fer gaudir al paladar. Al matí, vine i desdejuna amb nosaltres, no hi ha millor fórmula per començar la jornada amb energies. A mig matí, demana unes tapes fredes o calentes: totes estan tan bones que no sabràs quina triar. Pels teus menjars i sopars, aposta pels nostres entrepans, plats combinats i menús del dia de cuina casolana. No podràs resistir-te a repetir.

No ho dubtis, per quedar amb els teus amics, passar la tarda en família o tenir una reunió amb els teus clients, el nostre restaurant a Granollers és la millor opció. T'esperem davant de la façana principal del palau dels Esports, en l'Avinguda Francesc Macià. Comptem amb una àmplia terrassa climatitzada, en la qual podràs passar moments inoblidables en qualsevol època de l'any. No deixis que t'ho expliquin, descobreix-ho.

Contactar amb Pavepic, restaurant a Granollers